dimecres, 20 de gener del 2010

Sunday at Montseny

Last Sunday, the 17th. we wanted to go to Matagalls hill, but seeing the bad weather converted into low clouds just evolving that massif, we decide to turn left and go to the Vallfornes valley and Can Cuc area. We did a short round from Pantà Vallfornés, direction to small chapel Sant Salvador de Terrades.

dissabte, 16 de gener del 2010

Caminant per corriols de Sant Llorenç del Munt

Vam sortir aquest dissabte prenent inicialment el camí dels monjos per desviant-se de seguida pel corriol que va en direcció la Castellassa de Can Torres.  Tot senderejant, vem fer el Malpàs, que té un cable prim però en bon estat, la canal Gentil, i reseguint el camí de la Senyora vam creuar pel forat de la Foradada i arribar a Santa Agnès. Magnífica hermita mig cabada en una cova natural, on s'hi ha fet amb el temps in petit estany, que suposo serviria per a la gent que hi vivia.
D'aquí vem pujar cap al camí normal que prové del coll d'Estenalles i vem enfilar dalt La Mola per la canal dels micos.
Un got de vi i cap a casa, baixant pel camí dels monjos.
Erem: Paco, Joan i Martí

diumenge, 10 de gener del 2010

Castell de Burriac

Hem sortit, malgrat algunes reticencies pel fred, a les 8:45am. Desde Badalona pujant via Teià hem arribat fins al Castell de Burriac on ens esperava un dia molt clar, fred i sense vent. Per disfrutar de la vista després de varis dies dolents. Quedaven algunes engrunes de neu a les zones obagues.
La tornada l'hem intentat fer pel camí del mig tot evitant el màxim possible les carreteres i l'asfalt.
Erem: Nuria, Jordi, Paco, David(fins a St. Mateu) i Martí.
En total uns 49kms. i 1.150m. desnivell.

Panoramica Castell Burriac from MartiMontanya on Vimeo.



Free counter and web stats