dimarts, 6 de juliol del 2010

Esquena de Diables

Seguint amb la terapia dels dimarts, hem anat a fer l'Esquena del Diable. Una via de graduació fàcil IV+ màxim. Però amb una dificultat afegida que és la gran llunyania entre les assegurances. Això fa que si bé de grau és molt assequible, el que va de primer ha d'anar amb el radar engegat.
La via està a la part nord de la paret de Diables. S'hi accedeix des del final de la canal dels avellaners a mà esquerra. La paret queda just davant de la paret del Serrat del Patriarca.

A dalt, la vista és increible. Molt recomanable passar-hi un estona disfrutant de les vistes de Cavall Bernat, Paret de l'Aeri al fons després de Patriarques, Gorros al sud,...

En un dia calorós com el que feia, l'aproximació l'hem suada de valent. Però el suau vent ens ha refrescat tota l'escalada que hem fet amb sol ja mig sortit just per sobre nostre. És recomanable, si s'hi va amb molta calor, començar a escalar a les 10am com a tard.


La tornada, es fa per la canal dels Avellaners que s'agafa desde dalt del cim. I els arbres són de molta ajuda, ja que el terrenys és molt relliscós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Free counter and web stats