diumenge, 19 de desembre del 2010

És la sortida de Nadal ??

Avui hem sortit, amb una mica de ressaca, a les 9am de l'estació de Renfe Rodalies de Badalona. Erem 4 del www.cebadalona.org i hem pujat a buscar-ne dos més a dalt de Coll i Pujol. Encara que aquest any he sortit forces vegades, semblava que fés un any que no sortia. Recordo, de fet, la sortida del 2009 just abans de Nadal que coincidia amb l'estrena d'aquest blog. Ja ha passat un any, i d'activitats  n'he fet algunes: btt, entrenaments, caminades de resistencia, curses, aquest any la primera marató de muntanya, cicloturisme amb tàndem...


Ermita de Sant Climent
Però avui l'objectiu inicial, encara que discret, era fer uns 25kms. Que al final s'han quedat en 33 i uns 700m de desnivell. Hem pujat primer, com ja és un ritual, a l'Ermita de Sant Climent.

Després hem vorejat pel darrera de les dues ermites (l'altre és Sant Onofre) i per la part alta de l'urbanització de la Vallensana. Hem travessat el collet de la Vallensana i amunt cap a la Coscollada.


 
Des d'aquest punt, el més alt (465m), hem baixat en direcció a la Font de la Guineu. Però ens hem desviat abans d'arribar-hi i hem seguit per sender i després per pista fins a l'Ermita de Can Cabanyes. Allà hem seguit fins a la carretera de La Roca. L'hem travessat i hem seguit la llera del Riu fins després del Pont de Montcada on ens hem desviat amunt i a l'esquerra seguint les indicacions de GR92, que puja a dalt de tot de la Serralada de Marina. Nosaltres l'hem seguit fins agafar una pista, tot deixant el GR, que puja cap a l'urbanització de la Vallensana. Un cop a dalt hem baixat per varis senders, i hem arribat a la Creu de Montigalà.
Ermita Sant Cebrià de Cabanyes
Dalt la Creu de Montigalà
De fred, sobretot a la part obaga del Vallès, en feia bastant. De totes formes de tot el Pirineu que podem veure desde dalt de la Serra de Marina no hi ha gaire neu. Caldrà que apretin les nevades si la gent vol gaudir-ne per les festes.

Bones festes a tothom !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Free counter and web stats